ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
12ος διεθνής διαγωνισμός χορού – Ελλάς 2012

 Ένα σημαντικό γεγονός για το κλασικό μπαλέτο και το σύγχρονο χορό

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί το γκαλά των νικητών του «12ου διεθνούς διαγωνισμού κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού – Ελλάς 2012».

Δημιουργός και ψυχή του σημαντικού αυτού πολιτιστικού γεγονότος είναι η χορεύτρια και χορογράφος Κατερίνα Παυλάκη. Για την κριτική επιτροπή έχουν προσκληθεί διακεκριμένες προσωπικότητες από τη διεθνή χορευτική σκηνή.

Ο διαγωνισμός, στα δώδεκα χρόνια (2001-2012) που πραγματοποιείται, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ένας από τους ποιοτικότερους όσον αφορά το κλασικό μπαλέτο και το σύγχρονο χορό. Στόχος του είναι φέρει σε επαφή επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές από όλο τον κόσμο, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Επίτευγμα αποτελεί το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για συμμετοχή διεθνώς και το ολοένα και υψηλότερο επίπεδο των συμμετεχόντων.

Μέσα από βραβεία και υποτροφίες σε ξεχωριστά ταλέντα, επιχειρείται οι χορευτές να έχουν την καλύτερη δυνατή ανταμοιβή και αναγνώριση και κίνητρα για επαγγελματική σταδιοδρομία.

http://www.indancecom.webs.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012, στις 20:00
Είσοδος ελεύθερη


«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Αίθουσα Αντιγόνη, Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ.: 212 254 0300

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).