ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
The Burger Project @ «Ελληνικός Κόσμος»!

Μετά τις sold out παραστάσεις του Νοεμβρίου
το «Μαμά, θα κάνω μπάντα!»
 συνεχίζεται τις Κυριακές 9, 23 και 30 Δεκεμβρίου,
την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου


Μετά από τέσσερις συνεχείς sold out παραστάσεις τις Kυριακές του Νοεμβρίου, οι Burger Project επιστρέφουν στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου» με το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» για να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση των μικρών μας φίλων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί τις Κυριακές 9, 23 και 30 Δεκεμβρίου, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στις 16:00.


Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς για παιδιά, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.

Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!


Κυριακές 9, 23 και 30 Δεκεμβρίου, Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 16:00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Ηλικία: από 2 έως 102!
Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ  παιδιά – 5 ευρώ ενήλικες

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής
στο τηλέφωνο 212 254 0000


«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Αίθουσα Ιφιγένεια, Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ.: 212 254 0000


ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).