ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
 2023  2022  2021  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008 
Η Αττική Πολιτιστική Εταιρεία παρουσιάζει PETER BROOK - BATTLEFIELD. Από τη θρυλική Μαχαμπαράτα και το ομώνυμο έργο του Jean-Claude Carrière. 17, 18, 19, 20 Οκτωβρίου 2016  »»»

Ένα έργο έκπληξη για τη διαχρονικότητα και την επικαιρότητά του.Για πρώτη φορά στην Αθήνα η μεγαλύτερη παιδική παραγωγή των τελευταίων ετών από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Από τις 4 Νοεμβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».  »»»

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, θα διεξαχθεί το Gala των νικητών του "16ου Διεθνούς Διαγωνισμού Κλασικού μπαλέτου και Σύγχρονου χορού Hellas" στο "Θέατρον" Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" Ώρα έναρξης 20.00, Είσοδος ελεύθερη.  »»»

Λίγο πριν το τέλος της «Περιοδείας στον Γαλαξία» και την επιστροφή τους στη Γη, οι Burger Project παρουσιάζουν για τους μικρούς τους φίλους οκτώ «γαλαξιακές» διαδραστικές συναυλίες στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».  »»»

Μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ. Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Μιχάλη Σουγιούλ, πλαισιωμένος από μία πλειάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών. Ανάμεσα τους σε πρωταγωνιστικούς ρόλους η Τάνια Τρύπη και η Ευρυδίκη.  »»»

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων Stand-up Science οι ξεκαρδιστικοί επιστήμονες της ομάδας Science Reactors επιστρέφουν στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για δύο ακόμα παραστάσεις! Stand-up Science: Η επιστήμη στο σανίδι!  »»»

Παιδαγωγική, διαδραστική, με χιούμορ και πρωτότυπες μελωδίες, η καινούρια παράσταση του Μάνου Βαφειάδη παρουσιάζει με τον πλέον εκπαιδευτικό, δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρόπο την ιστορία της Καρυάτιδας που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο. Η τελευταία παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 16:45.  »»»

Διασκευή της Νανάς Νικολάου από το βιβλίο του Φρανκ Μπάουμ. Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να μας συνοδεύσετε στο ονειρεμένο ταξίδι της αναζήτησης του ξακουστού και τρομερού ΜAΓΟΥ ΤΟΥ Οζ. Είναι ένα ταξίδι στην αυτογνωσία και τη δύναμη της θέλησης. Ένα οδοιπορικό στην αθωότητα. Ένας ύμνος στη φιλία!  »»»

Η παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές, μετά από απαίτηση του κοινού, επέστρεψε για τρίτη(!) συνεχόμενη χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και στη συνέχεια ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.  »»»
copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).