ο νέος υπερσύγχρονος πολιτιστικός χώρος
 
 

 
 
Παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για την περίοδο 2008-2009

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008 ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2008-2009 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου», σε μια εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Μ. Κυριακού, πολλά στελέχη του σταθμού, αλλά και δημοφιλή πρόσωπα που πρωταγωνιστούν το 2008 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και δημιουργοί των νέων σειρών. Ανάμεσά τους οι: Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιώργος Παπαδάκης, Στρατής Λιαρέλλης, Αντώνης Δελατόλλας, Μάγδα Παπαγιάννη, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Εύη Φραγκάκη, Σταύρος Μονεμβασιώτης, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκος Μουτσινάς, Λίτσα Πατέρα, Χρήστος Φερεντίνος, Θέμος Αναστασιάδης, Βαγγέλης Περρής, Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μουρατίδης, Όλγα Μαλέα, κ.ά.

Η διακόσμηση του χώρου απηχούσε την ανανέωση και τη φρεσκάδα που χαρακτηρίζουν το 2008 το πρόγραμμα του ΑΝΤ1: πολύχρωμοι κύβοι με το καινούργιο, πλατινένιο λογότυπο του σταθμού, οι οποίοι κυριαρχούν στη νέα εικόνα του σταθμού. Η εκδήλωση, εκτός από την καθιερωμένη προβολή του βίντεο του προγράμματος του σταθμού, περιλάμβανε και ένα ξεχωριστό δραματοποιημένο θέαμα με την υπογραφή του καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα: μια σειρά από πρωτότυπα μουσικοχορευτικά δρώμενα βασισμένα στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η κατασκευή του έργου «ΘΕΑΤΡΟΝ» συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (20% Εθνικοί πόροι, 80% Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).